• تاریخ انتشار خبر : یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳ | کد خبر : 54430
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    سراب سومین شهر سرد کشور
    دیبا: رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه هواشناسی سراب با دمای صفر درجه سانتیگراد سومین شهر و ایستگاه سرد کشور و سردترین شهر استان شد.

    به گزارش دیباخبر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ،امیدفر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه‌های هواشناسی فرودگاه اردبیل و توچال نیز با دمای منفی ۱.۵ درجه سانتیگراد اولین و دومین مناطق سرد کشور شدند.

     

    وی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته جلفا با ۲۸ درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین شهر استان بود و در این بازه زمانی دمای تبریز در گرمترین زمان به ۲۳ درجه و در خنک‌ترین زمان به ۱۲ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید.

     

    رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: دمای فعلی تبریز ۱۶ درجه سانتیگراد بالای صفر است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه کاهش نشان می‌دهد.

     

    امیدفر ادامه داد: طی روز‌های دوشنبه و سه شنبه موج بارشی ضعیفی از نواحی شمالی استان عبور می‌کند که احتمالا موجب بارش پراکنده باران در منطقه ارسباران شود.

     

    وی یادآور شد: تا اواخر هفته آینده پدیده جوی قابل توجهی در استان روی نمی‌دهد و جوی نسبتا پایدار حاکم می‌شود و دمای هوا در این بازه زمانی به صورت نسبی تا چهار درجه سانتیگراد افزایش می‌یابد.

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز