• تاریخ انتشار خبر : سه شنبه ۱ اسفند ۱۴۰۲ | کد خبر : 50953
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    حمایت ۱۰۰ میلیاردی در رویدادی نوآورانه
    دیبا: هشتمین همایش سرمایه‌گذاری «فولادی شو» با حضور مدیران گروه فولادمبارکه اصفهان، مدیران پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و شرکت‌های دانش‌بنیان در تبریز آغاز شد.

    به گزارش دیباخبر به نقل از نصر، این رویداد که توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور و حمایت از شرکت های دانش بنیان و تولید بومی، برگزار می شود، در چند بخش همایش، برگزاری جلسات B2B جهت بازارهای جدید شرکت‌های دانش بنیان، رویداد Demo Day جهت سرمایه‌گذاری با هدف سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری خطر پذیر فولاد روی طرح‌ها و ایده‌های برتر در حال برگزاری است.

     

    نقش مهم پارک‌های علم‌وفناوری در پشتیبانی شرکت‌های دانش‌بنیان

    سعید حسن‌پور مدیر سرمایه‌گذاری شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری به خاطر بسترسازی برای فعالیت‌های فناورانه توسط دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، در پشتیبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان نقش مهمی دارند، گفت: فولادمبارکه به عنوان بزرگترین فولادساز غرب آسیا و شمال آفریقا که آینده خود را در گرو روی‌آوردن به فناوری و نوآوری می‌داند، تلاش می‌کند تا این شرکت‌ها را با سرمایه‌گذاری و روش‌های دیگر توانمند نموده و در نهایت از محصولات آن‌ها در صنعت فولاد استفاده کند.

    وی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در اقتصاد دانش‌بنیان می‌تواند کشور را به جایی برساند که اقتصاد فولادی را جایگزین اقتصاد نفتی کند، ادامه داد: همایش‌هایی نظیر فولادی‌شو می‌تواند یکی از گام‌های اولیه برای رسیدن به این هدف بزرگ باشد.

    وی با بیان اینکه فولاد مبارکه اصفهان بزرگترین تولید کننده فولاد است و تنها تولید کننده محصولات ورق فولادی در خاورمیانه و شمال افریقا با ۱.۵ درصد تولید ناخالص ملی می باشد، افزود: این مجموعه در حال حاضر نزدیک به ۲۵۰۰ تامین کننده دارد و بزرگترین مصرف کننده ناوگان جاده ای کشور با ۲ هزار واحد صنعتی است.

    وی با اشاره به اینکه شرکت فولاد مبارکه در گام اول تولید، خود را پایدار کرد و با ظرفیت ۲.۵ تن تولید فولاد احداث شد و در حال حاضر با ۵ میلیون تن تولید ورق صد در صد ظرفیت خود فعالیت دارد.

    حسین پور با بیان اینکه فولاد مبارکه در روز نزدیک به ۱۰ میلیون متر مکعب گاز مصرف می کند، افزود: استفاده از ظرفیت شرکت های فناورانه و نواورانه برای کاهش وابستگی به منابع و تجهیزات خارجی، قدمی بلند برای تامین اقلام تولید داخلی برداشت، که این مجموعه برداشته است و در همین راستا واحد بومی سازی را راه اندازی کرد.

    وی با اشاره به تاسیس شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نواوری فولاد مبارکه برای سرمایه گذاری خطر پذیر در شرکت های دانش بنیان، گفت: در حال حاضر ۳۶ طرح بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان قرارداد منعقد شده است و در ۱۵ دانشگاه گرنت تحقیقاتی داریم.

    مدیر سرمایه‌گذاری شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه با بیان اینکه تبریز به واسطه وجود صنایع تولیدی پتانسیل بسیار خوبی دارد، افزود: مشکلی برای تامین سرمایه و حمایت از شرکت های دانش بنیان نداریم به شرطی شرکت ها نیز توانایی بهره برداری از این سرمایه را داشته باشد.

    این گزارش حاکی است، ۱ و ۲ اسفندماه۱۴۰۲ در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی مجتمع عصر انقلاب در حال برگزاری است.

    این گزارش می افزاید، در جریان برگزاری هشتمین همایش سرمایه‌گذاری فولادی‌شو، تفاهم‌نامه‌ای میان فولاد مبارکه اصفهان (mstid) و پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در جهت گسترش همکاری‌ها به امضا رسید.

     

    این تفاهم‌نامه توسط سعید حسن پور معاون توسعه نوآوری فولاد مبارکه و دکتر سعید جعفری راد رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی امضا شد.

     

    شایان ذکر است، نقش رویدادهایی مانند «فولادی شو» در زیست بوم فناوری و نوآوری این است که زمینه‌ساز ارتباط مصرف کنندگان فناوری با شرکت‌های فناور باشند و در کنار آن صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکت فولاد مبارکه علاوه بر کمکی که به توسعه بازار شرکت‌ها می‌کند، به تامین مالی و رشد تصاعدی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور نیز کمک می‌کند.

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز