• تاریخ انتشار خبر : شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر : 4652
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    ابتلا به سرطان کبد با مصرف دانه‌های آفتابگردان آلوده
    دیبا: برخی دانه‌های آفتابگردان حاوی مواد سمی تولید شده توسط کپک‌ها هستند و احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش می‌دهند.

    به گزارش دیبا خبر، برخی دانه‌های آفتابگردان حاوی مواد سمی تولید شده توسط کپک‌ها هستند و احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش می‌دهند.

    محققان دانشگاه ایالتی میشیگان MSU اظهار کردند: آفلاتوکسین ماده سمی تولید شده توسط کپک Aspergillus ذرت، بادام‌زمینی، پسته و بادام را آلوده می‌کند و در دانه‌های آفتابگردان نیز موجود است.

    این گروه میزان آفلاتوکسین در هفت منطقه تانزانیا را طی سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ بررسی کردند و دریافتند حدود ۶۰ درصد از دانه‌ها و ۸۰ درصد از کیک‌ها شامل آفلاتوکسین هستند.

    هرچند این تحقیق در تانزانیا صورت گرفته اما این نتایج فقط مربوط به این منطقه نیست. سالانه آلودگی با آفلاتوکسین ذرت و بادام زمینی موجب مرگ ۲۵ هزار تا ۱۵۵ هزار نفر در سرااسر دنیا می‌شود.

    محققان اعلام کردند: این آلودگی عامل بالقوه‌ای در ابتلا به سرطان کبد محسوب می‌شود.

    آنها اظهار کردند: به دلیل آلودگی مکرر با آفلاتوکسین مقامات تانزانیا روش‌هایی برای پیشگیری و کنترل مصرف دانه‌های آفتابگردان آلوده اجرا کرده‌اند تا از ورود آن به زنجیره غذایی پیشگیری کنند.

    منبع: ایسنا

    انتهای پیام/

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز