• تاریخ انتشار خبر : شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر : 4640
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    سیب زمینی خطر سرطان معده را کم می‌کند!
    دیبا: دانشمندان دریافته‌اند، کسانی که مقدار زیادی سبزیجات سفید می‌خورند، یک سوم کمتر در خطر ابتلا به سرطان معده قرار دارند.

    به گزارش دیبا خبر، دانشمندان دریافته‌اند، کسانی که مقدار زیادی سبزیجات سفید می‌خورند، یک سوم کمتر در خطر ابتلا به سرطان معده قرار دارند.

    مطالعه‌ای که دانشمندان چینی در دانشگاه ژجیانگ انجام داده‌اند، نشان می‌دهد خوردن گل کلم، سیب زمینی و پیاز احتمال ابتلا به سرطان معده را کم می‌کند ولی آبجو، نمک و مواد نگهدارنده ای که به غذا زده می‌شود، این خطر را بیش‌تر می‌کند.

    هم چنین کلم، کلم پیچ و کرفس نیز با این بیماری مبارزه می‌کنند.

    در گزارشی که آمده تمام سبزیجاتی که ویتامین سی دارند، به خصوص سیب زمینی، به سلول‌های معده در مقابل استرس کمک می‌کنند و در نتیجه سلامت آن را بالا می‌برند. خوردن روزانه حدود ۵۰ گرم ویتامین سی، خطر ابتلا به سرطان معده را ۸ درصد کاهش می‌دهد.

    انتهای پیام/

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز