• تاریخ انتشار خبر : شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر : 4619
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    شکلات تیره، استرس و التهاب عصبی را کاهش می‌دهد
    دیبا: بر اساس یک مطالعه جدید روی موش‌های آزمایشگاهی سالخورده، مشخص شده که اپیکتچین موجود در خوراکی‌هایی چون شکلات تیره، می‌تواند التهاب عصبی و استرس اکسیداتیو مخرب را کاهش دهد.

    به گزارش دیبا خبر، شکلات تیره احتمالا از مغز در برابر استرس‌های مرتبط با سن و التهاباتی محافظت می‌کند که تصور می‌شود نقش مهمی در اختلالات عصبی همچون آلزایمر دارند.

    محققان گفته‌اند این یافته‌ها ممکن است به توضیح اثر مفید شکلات تلخ بر حافظه کسانی کمک کند که آن را مصرف می‌کنند.

    التهاب و استرس اکسیداتیو با افزایش سن بیشتر می‌شود و احتمال داده شده که هر دو نقش مهمی در توسعه بیماری‌های عصبی از جمله آلزایمر دارند.

    در این مطالعه که از سوی محققان دانشگاه سن‌دیه‌گو کالیفرنیا در امریکا انجام گرفته، مشخص شده است که اپیکتچین (epicatechin) در مدل موش‌های پابه‌سن‌گذاشته آثار مفیدی بر جا گذاشته است. اپیکتچین یا اختصاراً Epi یک فلاوانول است که در مواد غذایی همچون شکلات تیره یافت می‌شود.

    محققان طی دو هفته درمان با این ماده غذایی نه تنها موفق به سرکوب استرس اکسیداتیو و التهاب عصبی در موش‌ها شدند که به طور معمول با افزایش سن در آنها رو به تزاید می‌گذارد بل‌که متوجه بهبود سطوح اضطراب و حافظه در این موش‌ها نیز شدند.

    قبلا هم گزارش‌هایی درباره آثار مفید درمانی ناشی از فلاوانول کاکائو بر استرس اکسیدتیو ناشی از پیری و توان آن برای بازگرداندن تعدیل‌کننده‌های بیوژنیک میتوکندری در قشر جلویی مغز موش‌های ۲۶ ماهه گزارش‌هایی از سوی همین محققان منتشر شده بود.

    جزئیات بیشتری درباره نتایج این تحقیق در نشریه Experimental Biology منتشر شده است.

    ترجمه: زری حسین‌زاده

    انتهای پیام/

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز