بایگانیها پریسا امامی | دیبا خبر
-
معلم و نویسنده تبریزی در گفتوگو با دیبا خبرمطرح کرد؛جولان «قلدران سایبری» در فضای مجازی
دیبا: پدیده «قلدری سایبری» به شدت در فضای مجازی در حال گسترش است، گویی قلدری فیزیکی جایش را به زورگویی در شبکههای اجتماعی داده است.
-
مولف کتاب تاریخ شفاهی در گفتگو با دیبا خبر؛تاریخ مکتوب تاریخ دستخورده است
دیبا: مولف کتاب تاریخ شفاهی معتقد است دولتها طی دوران مختلف تاریخ واقعی را کمتر در اختیار مردم قرار دادهاند.
-
اختصاصی دیبا خبر به مناسبت روز دختر؛دختران قربانیان اصلی اقتصاد ویران
دیبا: وقتی صحبت از اقتصاد و سیاست می شود، شاید کمتر کسی گمان کند که دود تمام بیتدبیری ها بیش از هر کسی به چشم دختران می رود.
-
فعال حوزه مسکن در گفتگوی اختصاصی با دیبا خبر؛مردم برای تامین هزینه رهن و اجاره به وام و قرض پناه می برند
دیبا: فعال حوزه مسکن تاکید کرد: مشاورین املاک از آب گل آلود مسکن ماهی می گیرند و مانع پایین آمدن قیمت ها می شوند.
-
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛نا ایمن بودن بسیاری از بیمارستان های تبریز در برابر زلزله
دیبا: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به فرسودگی تعداد زیادی از بیمارستان های تبریز گفت: عمر بنای بیمارستان های تبریز بیش از ۲۵ سال است و نگرانی ما این است که در صورت بروز حادثه ای، همین مراکز خود مشکلساز شوند.
- عروسک های بی جانی که جان می بخشند دیبا: اینجا یک ساختمان قدیمی در دل شهرستان خسروشاه آذربایجان شرقی است. از حال و هوای لطیف قدیمی بودنش که بگذریم، فضایش صفای دیگری دارد.
- مراسم گرامیداشت روز ملی مراغه برگزار شد دیبا: مراسم گرامیداشت روز ملی مراغه با حضور عزتالله ضرغامی؛ وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ظهر امروز در شهرستان مراغه برگزار شد.
- گزارش تصویری دیبا خبر از روند واکسیناسیون کرونا در اهر دیبا: واکسیناسیون گروه سنی ۶۰ به بالا در شهرستان اهر علیه کرونا در حال انجام است.