• تاریخ انتشار خبر : دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ | کد خبر : 54606
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    معرفی باغدار نمونه سیب در مراغه
    دیبا: مدیر جهادکشاورزی مراغه گفت: با کل گیری از باغ‌های سیب آقای اسد محمدزاده در منطقه مردق چای بر اساس میزان تولید و کیفیت محصول وی به عنوان باغدار نمونه معرفی شد.

    به گزارش دیباخبر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ،خرسندی گفت: متوسط تولید سیب درباغ‌های مراغه ۲۷ تن در هکتار است که باغدار روستای آغاجری پنج برابر بیشتر از میانگین محصول تولید کرده است.

     

    وی اضافه کرد: این باغدار با بهره گیری از اصول صحیح باغداری در هرس، آبیاری، تغذیه و مبارزه آفت‌ها به این موفقیت‌ها دست یافته است.

     

    مدیر جهادکشاورزی مراغه گفت: کل گیری باغ سیب باغدار مراغه‌ای با حضور کارشناسان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی و شهرستان مراغه با هدف انتخاب باغ و باغدار نمونه سیب انجام شد.

     

    وی خاطرنشان کرد: محصول باغ آقای محمدزاده از نظر اندازه، رنگ، کیفیت ممتاز و درجه یک است و باغ وی با هزار و ۹۰۰ اصله درخت سیب حدود ۱۲ هکتار است.

     

    شهرستان مراغه با داشتن حدود ۲۵ هزار هکتار باغ و تولید سالانه حدود ۴۰۰ هزار تن میوه رتبه نخست تولید محصولات باغی آذربایجان شرقی را دارد. پیش بینی می‌شود امسال از ۱۶ هزار هکتار باغ سیب مراغه بیش از ۲۷۰ هزار تن محصول برداشت شود.

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز