



به گزارش دیباخبر به نقل از خبرگزاری برنا در آذربایجان دکتر بهمن نقی پور با اشاره به جزئیات برگزاری این دوره از انتخابات گفت: انتخابات نظام پرستاری با حضور رشته های مختلف پرستاری، هوشبری، بهیاری، فوریت های پزشکی و اتاق عمل امروز جمعه هفتم مهرماه ۱۴۰۲ همزمان با سراسر کشور در حال برگزاری است.
دکتر نقی پور ادامه داد: آرای انتخابات نظام پرستاری در ۲۸ صندوق با ۱۶ صندوق در تبریز و ۱۲ صندوق در شهرستان ها اخذ می شود.
وی اظهار داشت با توجه به اطلاعات و آمار از آراء ماخوذه در استان آذربایجان شرقی خوشبختانه آرای ماخوذه نسبت به دوره های قبل افزایش چشمگیری دارد.
وی ادامه داد: مشارکت هر چه بیشتر گروه پرستاری در این انتخابات بدون شک تاثیر بسزایی در حل مسائل و مشکلات این گروه خواهد داشت.
وی از تداوم انتخاب تا ساعت ۲۰د شب خبر داد و گفت: مشمولین و رای دهندگان می توانند در ساعات مقرر پای صندوق های رای حضور یابند.
گفتنی است؛ دکتر علیرضا فرشی آذری رئیس هیات نظارت بر انتخابات ششمین دوره نظام پرستاری، رئیس دانشگاه را در این بازدیدهاهمراهی کرده و بر فرایند انتخابات نظارت داشت.
انتهای پیام