• تاریخ انتشار خبر : جمعه ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر : 41423
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    راز ماندگاری نظام این دو کلمه است؛ جمهوری و اسلامی
    دیبا:رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند که راز پرشکوه و افتخار بخش ماندگاری این نظام این دو کلمه است؛ جمهوری و اسلامی.

    به گزارش پایگاه خبری دیبا خبر به نقل از ایسنا، بخش هایی از سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در سالگرد رحلت امام (ره )به این شرح است :

    -راز پرشکوه و افتخار بخش ماندگاری این نظام این دو کلمه است: جمهوری و اسلامی؛ مردم و اسلام؛ جمهوری یعنی مردم و اسلام یعنی مردمسالاری دینی.

    -کار بزرگ امام بزرگوار ما این بود که این فکر و نظریه‌ی جمهوری اسلامی را خلق کرد و آن را وارد میدان نظریه‌های سیاسی گوناگون کرد. بعد به آن تحققق و عینیت بخشید.

    -در بین نظامهای عالم که در یکی دو قرن اخیر تشکیل شده، بنده هیچ نظامی را سراغ ندارم که به اندازه‌ی جمهوری اسلامی پیش‌بینی زوالش شده باشد. از روز اول بدخواهانی که نمی توانستند تشکیل نظام را هضم کنند، می گفتند این نظام تا دو ماه دیگر و … از بین خواهد رفت.

    -اینها نگاهشان به خیلی از انقلاب ها و نظام های برآمده از انقلاب ها بود. این انقلاب ها در سراسر جهان شروع شوق‌انگیز و پایان زهرآگینی داشتند.

    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی زنده‌ی تلویزیونی به مناسبت سی و دومین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمه‌الله) با ملت ایران سخن گفتند.

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز