• تاریخ انتشار خبر : یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر : 33180
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    شهردار تبریز :
    پیگیر تبدیل وضعیت کارگران هستیم/ خریداری ۲۰ هزار اصله درخت
    دیبا: شهردار تبریز گفت: بر اساس دستورالعملی که وزارت کشور اعلام کرده است، لایحه تبدیل وضعیت را به همراه اسامی به وزارت کشور فرستاده‌ایم و قرار است شرایط را وزارت کشور برای پست‌های خالی اعلام کند.

    به گزارش دیبا خبر به نقل از نصر، ایرج شهین باهر در صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر تبریز، در خصوص تبدیل وضعیت کارگران، گفت: براساس دستورالعملی که وزارت کشور اعلام کرده است، لایحه تبدیل وضعیت را به همراه اسامی به وزارت کشور فرستاده‌ایم و قرار است شرایط را وزارت کشور برای پست‌های خالی اعلام کند.

    وی افزود: این تبدیل وضعیت براساس تجربه، تحصیلات و سوابق کارگران انجام می شود و در صورت تحقق این امر بیشتر کارکنان تبدیل وضعیت می‌شوند.
    وی افزود: در خصوص شرکت همشهری تا آخر خرداد زمان داده شده است، باید مناقصه برگزار کنیم و نباید فقط شرکت همشهری باشد.
    شهردار تبریز در خصوص نام گذاری سال ۹۹ به عنوان سال فصای سبز از سمت شهرداری، گفت: قول یک میلیون درختکاری را برای سال ۹۹ داده‌ایم و عملی خواهیم کرد، فضاهای خالی شهری و باغات شهری که خشک شده‌اند را به پارک تبدیل می‌کنیم.
    وی از خریداری ۲۰ هزار اصله درخت نیز خبر داد و در بخش دیگری از سخنان خود به بخشودگی اجاره‌ها به دلیل کرونا اشاره کرد و افزود: این کار چندین میلیارد از درآمد شهرداری را کاهش داده است.
    انتهای پیام/

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز