• تاریخ انتشار خبر : شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ | کد خبر : 55129
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    نجات مصدوم ۳۷ ساله از ارتفاعات کوه زرنج در مراغه
    دیبا: رئیس جمعیت هلال احمر مراغه از امداد رسانی به مرد ۳۷ ساله در ارتفاعات کوه زرنج در این شهرستان خبر داد.

     

    به گزارش دیباخبر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کاظمی فر – غفاری گفت: حادثه سقوط از ارتفاع ظهر امروز در ارتفاعات هزار و ۲۰۰ متری کوه زرنج رخ داد که بلافاصله ۲ تیم امداد و‌ نجات از شهر و پایگاه شهید رنجبر مراغه به محل اعزام شدند.

     

    وی افزود: این حادثه یک مصدوم داشت که بر اثر سقوط از ارتفاع از ناحیه دست، سر و صورت دچار آسیب شده بود.

     

    رئیس جمعیت هلال احمر مراغه گفت: امدادگران پس از حضور در محل و تثبیت مصدوم و انجام اقدامات اولیه وی را به پای کوه انتقال و برای ادامه روند درمان به نیرو‌های اورژانس تحویل دادند.

     

    غفاری از علاقه مندان به کوهنوردی خواست موقع صعود به ارتفاعات با رعایت اصول پیمایش از محل‌های مشخص شده و پاکوب‌ها تردد کنند.

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز