• تاریخ انتشار خبر : جمعه ۶ مهر ۱۴۰۳ | کد خبر : 54308
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    توقیف بیش از ۹ تن روغن نباتی قاچاق در مراغه
    دیبا: فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از کشف ۹ تن و ۴۶۰ کیلوگرم روغن نباتی قاچاق به ارزش ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در شهرستان مراغه خبر داد.

    به گزارش دیباخبر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، سردار محمدی اظهار کرد: ماموران پلیس آگاهی شهرستان مراغه در راستای ارتقای امنیت اجتماعی و جلوگیری از ورود و خروج کالای فاقد مجوز و قاچاق هنگام پایش و تردد‌های خودرو‌های عبوری به یک دستگاه کامیون باری مشکوک و آن را متوقف کردند.

     

    وی افزود: ماموران با هماهنگی قضایی و تعزیرات حکومتی در بازرسی از این خودرو مقدار ۹ تن و ۴۶۰ کیلوگرم روغن نباتی که فاقد هرگونه مجوز قانونی بود را کشف کردند و خودروی مربوطه نیز توقیف شد.

     

    سردار محمدی با اشاره به اینکه برابر اعلام کارشناسان ارزش این محموله روغن ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شد تصریح کرد: در این رابطه یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

     

    وی با بیان اینکه پلیس با تمام توان و جدیت با قاچاق کالا و مخلان نظم و امنیت اقتصادی مقابله می‌کند گفت: هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت‌های غیرقانونی مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز