• تاریخ انتشار خبر : سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر : 33496
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    هیچ یک از فوتی‌های کرونا بر اثر کمبود تجهیزات نبوده است
    دیبا: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که تا بهمن ماه سال گذشته هیچ موردی از کرونا در استان مشاهده نشده بود، گفت: هیچ یک از فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا از کمبود دارو و تجهیزات نبوده است.

    به گزارش دیبا خبر به نقل از ایسنا، محمد حسین صومی در جلسه ستاد سلامت شهرستان هشترود، اظهار کرد: ۴۸۰۰ تخت برای بیماران کرونایی در کل استان در نظر گرفته شده و با توجه به مدیریت صحیح در ایام کرونایی، اکثر تخت‌ها خالی است.

    وی افزود: آمار بیماران کرونایی سرپایی در استان رو به افزایش بود که طی چند روز گذشته روند کاهشی دارد.

    وی اظهار کرد: از ۱۳۰ نفر بانوی باردار مبتلا به کرونا در استان، فقط شش نفر به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شدند که بعد از بهبودی نیز توانستند نوزادان خود را به سلامت به دنیا بیاورند.

    صومی با بیان این‌که ۹۰ درصد فوتی‌های کرونا در سطح استان بالای ۵۰ سال هستند، گفت: متاسفانه در اردیبهشت ماه شاهد افزایش بیماری کرونا در هشترود بودیم و عامل این افزایش نیز برگزاری مراسم عروسی و عزا در سه روستا بوده است.

    امام جمعه هشترود نیز در این جلسه اظهار کرد: هرچند بیماری کرونا تلفات جبران ناپذیری به جان و مال مردم زده، اما همدلی و وحدت را در بین مردم افزایش داد و شاهد کمک‌های مومنانه اقشار مختلف هشترود به مبلغ یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان بوده‌ایم.

    حجت الاسلام والمسلمین علی رحیمی یادآور شد: قرارگاه مواسات هشترود به مدیریت دفتر امام جمعه، مبالغ جمع شده از ادارات کمیته امداد به مبلغ ۳۹۵ میلیون تومان، ستاد نماز جمعه به مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان، اداره صمت مبلغ ۳۶۰ میلیون تومان و چندین هزار بسته معیشتی را در اختیار افراد متضرر شده از کرونا قرار داده است.

    وی با بیان این‌که مردم هشترود مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان در اختیار قرارگاه مواسات برای کمک‌های مومنانه قرار دادند، گفت: سپاه ناحیه هشترود، بهزیستی، شبکه بهداشت، شهرداری، هلال احمر، ستاد مبارزه با کرونا و در راس آن اعضای ستاد نماز جمعه هشترود کمک‌های مومنانه را در بین نیازمندان توزیع کردند.

    فرماندار هشترود نیز در این جلسه گفت: متاسفانه آمار مبتلایان به کرونا در هشترود رو به افزایش است و به نسبت جمعیتی نیز رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

    امین امینیان از افزایش ۱۰۰ درصدی مبتلایان به کرونا در اردیبهشت ماه به علت برگزاری مراسم عزا و عروسی در بعضی از روستاهای هشترود خبر داد و عنوان کرد: با توجه به وضعیت موجود در هشترود و حالت افزایشی این بیماری در سطح منطقه، این شهرستان نیازمند ایجاد نقاهتگاه است، اما متاسفانه شاهد کم کاری بعضی از بخش‌های دانشگاه علوم پزشکی در این رابطه هستیم.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: به علت شناور بودن آمار مراجعه کنندگان به بیمارستان هشترود، این مرکز درمانی نیازمند تجهیزات بیشتر و اعتبارات ویژه است.

    وی ادامه داد: مشکل کمبود پزشک و مناسب نبودن دستورالعمل جمع آوری سگ‌های ولگرد مشکلاتی را برای مردم هشترود به وجود آورده است که باید از طریق دانشگاه علوم پزشکی استان حل شود.

    انتهای پیام /

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز