به گزارش دیباخبر به نقل از خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، آیت الله محمد علی آل هاشم در مراسم عید با شهدا در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه مراسم شهدا الهام بخش فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت است، افزود، این یادواره ها بازگو کننده رشادت فرزندان این ملت هست که تمام هستی خود را در دفاع از ارزشهای دینی فدا کردند.
وی اظهار داشت، زنده نگه داشتن یاد و نام شهدایی که برای حفظ دین و تمامیت ارزی کشور از همه داشته هایشان گذشتند، یک مسئولیت همگانی است.
او اضافه کرد، تمام آحاد جامعه وام دار شهدا هستند و ضرورت دارد در راستای تمجید از ایشان در فضاهای اجتماعی، مجازی و رسانه ای، ماندگارترین اقدامات صورت پذیرد.
نماینده ولی فقیه در استان به اثربخشی برنامه های فرهنگی تاکید کرد و افزود، مراسم شهدا باید منجر به تحول روحی و اجتماعی شود.
امام جمعه تبریز خاطر نشان کرد، ثبت خاطرات رزمندگان و وصیت نامه های شهدا کار ارزشمندی است که در مراسمات شهدا باید تبیین شده و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد، این اقدام برای آشنایی نسل امروز با شهدا حائز اهمیت بوده و قشر نوجوانان و دانش آموزان باید مورد توجه ویژه باشد.
آیت الله سید محمد علی آل هاشم تاکید کرد، تلاش برای ماندگاری یادواره شهدا با تولید اثرات هنری مورد اهتمام قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان خاطر نشان کرد، با توجه به تغییر شرایط زمانی با خلاقیت و نوآوری در مورد شناساندن شهدا محتوی موثر و آثار فاخر تولید شود.
وی اضافه کرد، اردوهای راهیان نور یکی از مؤثرترین راه انتقال فرهنگ ایثار و شهادت است.
نماینده مردم آذربایجانشرقی در مجلس خبرگان اظهار داشت: مردمی بودن یادواره شهدا یکی دیگر از موضوعاتی هست که باید مورد توجه باشد.
وی اضافه کرد، یادواره های شهدا باید پل ارتباطی میان نسل های دیروز، امروز و فردا باشد.
آیت الله آل هاشم در پایان سخنانش به پیشگامی آذربایجانشرقی در مراسمات شهدا اشاره کرد و افزود، تمسک عملی به فرهنگ دفاع مقدس باید مورد توجه باشد.
در این مراسم ضمن مداحی مداحین اهل بیت صابر رهنما و مهدی قربانی و همچنین خاطرگویی رزمنده گان دفاع مقدس از خانواده معظم شهدا تجلیل به عمل آمد.
در مراسم عید با شهدا که در اولین روز از سال ۱۴۰۳ در مسجد حکم آباد و با مشارکت شهرداری منطقه ۴ برگزار شد، مسئولین شهری و استانی حضور داشتند.
اانتهای پیام