• تاریخ انتشار خبر : جمعه ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر : 40557
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    خطرات خوردن زولبیا و بامیه در روزهای کرونایی
    دیبا:یک کارشناس ارشد تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن دانست و گفت: افراد در ماه مبارک رمضان امسال که با شیوع کرونا همراه است، از مصرف این نوع خوراکی خودداری کنند.

     

    به گزارش پایگاه  خبری دیبا خبر به نقل از خانم طاهره نجفی، با بیان استمرار شیوع کرونا در ایام ماه مبارک رمضان، افزود: در روزهای شیوع این بیماری باید از مصرف خوراکی‌هایی که موجب تضعیف سیستم ایمنی می‌شود خودداری کرد که یکی از این مواد قندهای ساده یا همان ساکاروز است.

    وی با تاکید بر اینکه زولبیا و بامیه در بسیاری خانه‌ها پای ثابت سفره‌های افطار است، تصریح کرد: این نوع خوراکی از نوع قندهای ساده است، بنابراین مصرف آن می‌تواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود و توصیه می‌شود افراد به طور جد از مصرف این خوراکی اجتناب کنند.

    نجفی، خاطرانشان کرد: مصرف زولبیا و بامیه به دلیل قندهای ساده موجود در آن موجب چاقی و اضافه وزن هم می‌شود که باز هم عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن محسوب می‌شود.

    این کارشناس ارشد تغذیه، اظهار کرد: چاقی یکی از فاکتورهای خطری است که موجب تشدید علائم کرونا شده و مرگ و میر ناشی از کرونا در افراد چاق بیشتر است، برای همین افراد باید از مصرف خوراکی‌هایی که می‌تواند موجب اضافه وزن و چاقی شود، خودداری کنند، در وعده افطار می‌توان به جای زولبیا و بامیه از خرما، کشمش خوراکی‌های استفاده کرد که علاوه بر اینکه مضر نبوده، برای سلامت بدن مفید هم هستند

    منبع:ایمنا

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز