• تاریخ انتشار خبر : جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر : 16186
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    آسیب به کبد و قلب بر اثر مصرف غلات حجیم شده
    دیبا: یک متخصص تغذیه با بیان اینکه چیپس و اسنک‌های پف شده به دلیل داشتن مقدار زیادی مواد افزودنی نباید بیش از حد مصرف شود، گفت: این گونه مواد موجب آسیب به کبد، قلب و جریان خون می شود.

    آسیب به کبد و قلب بر اثر مصرف غلات حجیم شده

     

    به گزارش دیبا خبر به نقل از مهر، سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگویی درخصوص استفاده برخی کارخانه از ذرات دامی در تولید فرآورده های غذایی گفت: استفاده از هرگونه آلودگی و ماده فراتر از استاندارهای تعیین شده خلاف قانون است.

    این متخصص تغذیه با بیان اینکه چیپس و اسنک های پف شده یا غلات حجیم شده به دلیل داشتن مقدار زیادی مواد افزودنی نباید بیش از حد مصرف شود، عنوان کرد: چرا که استفاده از این گونه مواد کبد، قلب و جریان خون را تحت تاثیر قرار می دهد و موجب بیماری مختلف از جمله فشار خون می شود.

    مظهری با بیان اینکه استفاده از تنقلاتی از جمله چیپس و اسنک های پف شده نباید مبنای تغذیه قرار گیرد، تصریح کرد: این دسته از خوراکی ها حاوی مواد افزودنی و نمک های فراوان اند و استفاده زیاد از آن ها سلامت بدن را به خطر می اندازد.

    مظهری اظهار داشت: استفاده بی رویه از تنقلاتی که دارای رنگ های خوراکی، نمک و مواد افزودنی اند به عنوان ماده ای سمی برای بدن و اندام های داخلی محسوب می شوند و باید از مصرف زیاد آن پرهیز کرد.

    وی با اشاره بر بیماری های ناشی از رنگ های خوراکی و نمک ها تصریح کرد: نمک های فراوان موجود در چیپس و اسنک های پف شده زمینه سرطان، فشار خون، آسیب به چشم، قلب و کلیه را ایجاد خواهد کرد.

    مظهری با بیان اینکه استفاده از مواد غیر مجاز سلامت مردم را به خطر می اندازد، تاکید کرد: مراجع ذی صلاح باید این گونه موارد را پیگیری و با آن برخورد کنند.

    وی تصریح کرد: برخی افراد سودجو به دلیل عدم کنترل نهادهای مربوط و برای سودجویی موجب صدمه به سلامت عمومی جامعه می شوند.

     

    انتهای پیام/

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز