



به گزارش دیباخبر به نقل از گروه اجتماعی آناج: پایان شهریور ماه پایان دومین سال از عمر شورای ششم شهر تبریز است که بیشتر اعضای آن با شعار ساماندهی حاشیهنشینی پای کار آمدند و اتفاقا بیشترین رای را هم از مناطق حاشیهای کسب کردند.
اما با وجود گذشت دو سال از عمر شورای ششم این شورا نتوانسته مصوبه عملیاتی برای مشکل حاشیهنشینی و بافت فرسوده داشته باشد و همچنین نتوانسته شهرداری تبریز را پای کار اجرایی بیاورد.
یکی از طرحهایی که از دور پنجم شورای شهر تبریز در خصوص ساماندهی مناطق حاشیه شهر مطرح شد، طرح شهرک جوانان بود که بنا بود بخشی از آن در اختیار شهرداری قرار گیرد و ساختوساز در آن آغاز شود. علیرغم اینکه ده هکتار از زمین ۹۱ هکتاری شهرک جوانان در سال ۱۳۹۹ به شهرداری تبریز واگذار شده است اما بنا به ادعای سرپرست معاونت مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی شهرداری از آغاز عملیات اجرایی احداث مسکن سر باز زده است.
از سوی دیگر هم معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز مدعی است که وزارت راه تاکنون طرح آمادهسازی و سازوکار ساماندهی مناطق حاشیه را ابلاغ نکرده است. بررسی اینکه کدام ادعا درست و کدام نادرست است برعهده کارشناسان است اما مساله مهم این است که با گذشت دو سال از عمر شورای ششم و این دوره از شهرداری حتی یک مسکن نیز در شهرک جوانان ساخته نشده است.
دیگر پروژه مهم اما کوچک در راستای ساماندهی حاشیهنشینی پروژه مجتمعهای مسکونی اسدگولی میباشد که به تازگی احداث بلوک یک و دو آن به پایان رسیده و قرار است تا عید نوروز تحویل مردم داده شود. اگرچه پروژه اسدگولی وضعیت بهتری از نظر اجرایی نسبت به شهرک جوانان دارد اما باز هم سرعت اجرای آن رضایتبخش نیست.
در حالیکه تبریز به عنوان یکی از بزرگترین کلانشهرها از نظر بافت حاشیهنشین و فرسوده محسوب میشود اما روند ساماندهی این بافتها به شدت کند و بدون برنامه است و به نظر میرسد شورای ششم کلانشهر تبریز هم علیرغم وعدهها نتوانسته برنامه عملیاتی را مصوب و به شهرداری تحمیل کند. با ادامه این روند بعید میرسد حتی تا پایان عمر شورای ششم، یک واحد مسکونی از شهر جوانان به حاشیهنشینان ساکن در مناطق پرخطر تحویل داده شود.