• تاریخ انتشار خبر : پنج شنبه ۹ شهریور ۱۴۰۲ | کد خبر : 48651
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    راه‌اندازی مجموعه سورتمه‌سواری ائل‌باغی در گام آخر
    دیبا: سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز از راه‌اندازی مجموعه سورتمه‌سواری ائل‌باغی طی روزهای آتی خبر داد.

    به گزارش دیباخبر به نقل از نصر، سیامک آسیایی صبح امروز در جریان انجام تست نهایی کابین‌های مجموعه سورتمه ‌سواری ائل‌باغی خاطرنشان کرد: با توجه به تعطیلی مجموعه سورتمه ‌سواری ائل‌باغی در طول سالیان گذشته و ضرورت رفع نواقص و بهسازی آن، راه‌اندازی مجدد این مجموعه در دستور کار سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز قرار گرفته است.

    وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی مجموعه سورتمه‌سواری ائل‌باغی در مراحل پایانی قرار دارد تصریح کرد: بهسازی، مرمت و راه‌اندازی مجدد مجموعه سورتمه‌سواری تبریز با صرف هزینه ۱۵ میلیارد ریال انجام می‌گیرد که آماده‌سازی تمامی تجهیزات فنی و فرآیند اجرای پروژه توسط کارشناسان بومی و از داخل کشور تامین شده است و این در حالیست که در صورت تامین نیازهای این مجموعه از خارج شاهد صرف هزینه‌های رقمی بالای ۱۵۰ میلیارد بودیم.

    آسیایی همچنین از ایجاد امکانات رفاهی و خدماتی ویژه در مسیرهای ورودی مجموعه سورتمه سواری ائل‌باغی نیز خبر داد که با تهیه امکانات و طرح‌های مناسب در حال پیگیری و عملیاتی شدن است.

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز