ریزش بیش از ۵۶ هزار واحدی شاخص کل بورس

به گزارش دیباخبر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ،امروز چهارشنبه (۲۱ تیر) در انتهای بازار شاخص کل بورس با ریزش ۵۶ هزار و ۹۴۸ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۷۱ هزار و ۴۲۹ واحدی ایستاد.
ارزش معاملات بورس تهران امروز به حدود رقم ۴ هزار و ۱۷۹ میلیارد تومان رسید. «فولاد»، «فارس» و «شپنا» سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند و «شهر»، «شستا» و «وبملت» سه نماد پر تراکنش بودند.
شاخص کل هم وزن با ریزش ۲۱ هزار و ۸۷۲واحدی روی پله ۷۲۴ هزار و ۷۱۶ واحدی قرار گرفت.
همچنین حجم معاملات امروز سهام در بورس تهران به تعداد ۸ هزار و ۱۳۰ میلیارد سهم به ارزش ۴ هزار و ۱۷۹ هزارمیلیارد تومان رسید.
شاخص فرابورس هم با افت ۵۸۷ واحدی روی پله ۲۷ هزار و ۷ واحدی ایستاد.
برترین گروه صنعتی بورس
امروز خودرو بیشترین ارزش معامله را با مبلغ ۶۸۲ میلیارد تومان به خود اختصاص داد. همچنین «بانک ها » و «شیمیایی ها» در رتبههای بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.
بیشترین ارزش و حجم معاملات سهام در بورس و فرابور
ومهان۲، افران و فملی بیشترین ارزش معامله و نمادهای شستا، ومهان ۲ و وبملت بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.
اراد۵۰، سپیدما و اراد ۱۱۶ بیشترین ارزش معامله و نمادهای دی، کارا و سپیدما بیشترین حجم معامله را در فرابورس تهران تجربه کردند.