خبر را در صفحه اصلی ببینید
خبر را چاپ کنید
۰۲/۰۲/۲۴ ۱۷:۴۲
شناسه خبر : 46537

سرپرست بسیج اساتید، طلاب و روحانیون آذربایجان شرقی معرفی شد

دیبا:حجت الاسلام رستم ممی زاده به عنوان سرپرست سازمان اساتید، طلاب و روحانیون سپاه عاشورا معرفی شد. ...

 

به گزارش دیباخبر به نقل از خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرحیم نجفقلی زاده سرایی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا در آیین معارفه سرپرست سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون سپاه استان با بیان اینکه نیاز به سازماندهی داریم، گفت: نبود انسجام نیروهای انقلابی موجب می شود دچار مشکل شویم و در موضع انفعال بمانیم.

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا با اشاره به تاکید به استراتژی جذب حداکثری رهبر انقلاب، افزود: باید در این راستا دارای هدف باشیم چراکه در صورت داشتن هدف موفقیت حاصل می شود.

 

وی یادآور شد: در انتصاب ها کسانی را منتصب کنیم که شناختی به کارهای فرهنگی ندارند و به نیت پر کردن برنامه ها، اجرای برنامه نکنیم که نتیجه و خروجی مثبت ندارد.

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا اضافه کرد: نقش مساجد تربیت نیروهای ارزشمند است که امروز این خلاء احساس می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: برای اداره مجموعه خود فکر، تبادل نظر و اندیشه ورزی کنید، ضعف ها را با تلاش و همفکری برطرف کنید تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

 

حجت الاسلام و المسلمین سرایی در ادامه از بسیجی به عنوان پاسدار دین پاسدار انقلاب نام برد و افزود: معنای بسیجی بودن در میدان بودن، روحیه جهادی داشتن و محافظه کار نبودن است و در جایی که مسائل انحرافی و زاویه با انقلاب را شاهد بودیم باید حامی دین باشیم و نگذاریم انحرافات ریشه دار شوند.

 

در این مراسم حجت الاسلام رستم ممی زاده به عنوان سرپرست سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون سپاه عاشورا معرفی شد.