



به گزارش دیباخبر به نقل از بنیاد مسکن آذربایجان شرقی ،مهندس رفیعی رییس شورای اسلامی ،مهندس قادری شهردار ومهندس قهرمانیان مدیر بنیاد مسکن شهرستان ورزقان طی نشستی با مهندس سروری مدیرکل بنیاد مسکن استان درخصوص مسائل ومشکلات طرحهای عمرانی روستاها وخود شهر ورزقان به بحث وگفتگو پرداختند ودرراستای همکاری مشترک درجهت توسعه وآبادانی منطقه تصمیمات لازم درخصوص تخصیص اعتبارات و…اتخاذ نمودند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در این جلسه با بیان اینکه شهر ورزقان نیاز به پیشرفت دارد اظهارداشت: بنیاد مسکن خدمات زیادی در این شهر ارائه کرده است باز هم این ظرفیت وجوددارد که مسئولان این شهربرای توسعه بیشتر با بنیاد مسکن تعاملات لازم را داشته باشند.
مهندس سروری افزود: بنیاد مسکن آمادگی دارد تا برای ارائه خدمات بیشتر به مردم با شهرداری و شورای شهر ورزقان همکاری لازم را داشته باشد.
سپس مهندس قادری شهردارورزقان با اشاره به برخی مسائل و مشکلات شهرستان در حوزه بنیاد مسکن، تأکید کرد: جلساتی با محوریت بنیاد مسکن و با همکاری بخشداران، شهرداران و شوراهای اسلامی هر بخش برگزار و مسائل و مشکلات حوزه بنیاد مسکن آنان مورد بحث و بررسی قرار گرفته و اقدامات مقتضی پیرامون رفع این مشکلات صورت خواهدگرفت.
درپایان مدیربنیاد مسکن شهرستان ورییس شورای اسلامی شهرستان ورزقان به طور جداگانه نظرات وپیشنهادات خودررادرزمینه طرحهای عمرانی این شهرستان اعلام نموده وبرای رفع یک سری از مشکلات ضروری واساسی وبرنامه های آتی این منطقه راهکارهای لازم را کسب نمودند.