• تاریخ انتشار خبر : چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر : 40001
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    تولید گوشت مرغ آ مثبت در آذربایجان‌شرقی
    دیبا: مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت:آذربایجان‌شرقی با استفاده از توان بخش خصوصی موفق به تولید گوشت مرغ آ مثبت بالاترین رتبه این محصول شد.

    به گزارش دیبا خبر به نقل از روابط عمومی دامپزشکی آذربایجان شرقی ، بهداد مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی در بازدید از کشتارگاه صنعتی   جهان مرغ مرند گفت: تولید گوشت مرغ آ مثبت ادامه دار بوده و تلاش می‌شود همه کشتارگاه‌های استان بتوانند به بالاترین رتبه کشتارگاهی و  تولید محصول در کشور دست یابند.

    او با تاکید بر ضرورت اهتمام مداوم بر تامین سلامت و کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان گفت: با تلاش‌های شبانه روزی همکاران دامپزشکی، کشتارگاه‌های استان از نظر کیفیت و سطح بهداشتی از وضعیت خوبی برخوردار هستند.

    مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اقدامات خوب در کشتارگاه مرند گفت: در زمان کنونی در سطح استان ۱۱ کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد که از این تعداد یک کشتارگاه موفق به دریافت رتبه +A و ۲ کشتارگاه نیز موفق به دریافت رتبه A کشتارگاهی شده اند.

    بهداد گفت: ۲ کشتارگاه دیگر نیز اقدام به تکمیل تجهیزات کشتارگاهی خود کرده اند تا بتوانند پس از ممیزی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان رتبه A خود را دریافت کنند.

    هم اکنون ۷۲۰ واحد مرغداری در آذربایجان شرقی وجود دارد و این استان از قطب‌های تولید گوشت مرغ کشور محسوب می‌شود.

    کشتارگاه‌هایی که دارای خط ۲ کشتاری باشند محصولات تولیدی شان در درجه‌های آ و آ مثبت دسته بندی می‌شوند.

    انتهای پیام/

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز