خبر را در صفحه اصلی ببینید
خبر را چاپ کنید
۹۹/۰۸/۲۹ ۱۱:۵۷
شناسه خبر : 38722

شهرستان‌های زرد، نارنجی و قرمز کرونایی در آذربایجان‌شرقی کدامند؟

دیبا: جانشین ستاد استانی مقابله با کرونای آذربایجان‌شرقی، وضعیت سه گانه (زرد، ناریجی و قرمز) شهرستان‌های استان را از نظر شیوع کرونا تشریح کرد. ...

به گزارش دیبا خبر به نقل از ایرنا، علیار راستگو روز پنجشنبه در گفتگویی گفت: در زمان حاضر شهرستان های ورزقان، هوراند و خداآفرین از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت زرد هستند.

وی افزود: آذرشهر، بستان آباد، جلفا، چاراویماق، سراب، کلیبر، مراغه و هشترود نیز از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت نارنجی قرار دارند.

راستگو، وضعیت شهرستان های اسکو، اهر، شبستر، عجب شیر، مرند، ملکان، میانه، هریس، بناب و تبریز را از نظر شیوع ویروس کرونا قرمز خواند.

وی اضافه کرد: بدیهی است که تعیین وضعیت سه گانه زرد، نارنجی و قرمز برای شهرستان های آذربایجان شرقی به مدت یک هفته اعتبار دارد و این درجه بندی هر هفته توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بازنگری می شود.

وی گفت: در راستای اجرای مصوبه دولت در زمینه مدیریت بیماری کویید ۱۹ از شنبه آینده، در شهرهای دارای وضعیت زرد آذربایجان شرقی از نظر شیوع ویروس کرونا، فقط مشاغل گروه چهار تعطیل است.

جانشین ستاد استانی مقابله با کرونای آذربایجان شرقی افزود: در شهرهای دارای وضعیت نارنجی از لحظ شیوع کرونا نیز مشاغل گروه سه و چهار تعطیل است.

وی ادامه داد: در شهرهای وضعیت قرمز نیز گروه های شغلی ۲، سه و چهار تعطیل هستند.

راستگو تشریح کرد: از شنبه آینده خروج خودروهای بومی پلاک شخصی از شهرهای نارنجی آذربایجان شرقی و نیز ورود خودروهای غیربومی با پلاک شخصی به این شهرها ممنوع خواهد بود و متخلفان ۵۰۰ هزار تومان جریمه می شوند.

وی ادامه داد: از این تاریخ همچنین خروج خودروهای بومی با پلاک شخصی از شهرهای دارای وضعیت قرمز آذربایجان شرقی و ورود خودروهای غیربومی با پلاک شخصی به این شهرها ممنوع بوده و متخلفان با جریمه یک میلیون تومانی مواجه می شوند.

وی گفت: از شنبه آینده همچنین تردد خودروهای شخصی از ساعت ۹ شب تا چهار صبح در شهرهای دارای وضعیت قرمز آذربایجان شرقی ممنوع است و جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای متخلفان اعمال می شود.

جانشین ستاد استانی مقابله با کرونای آذربایجان شرقی یادآوری کرد: در زمان حاضر ۱۸ شهرستان استان از نظر شیوع کرونا در وضعیت های نارنجی و قرمز قرار دارند.

گروه‌ شغلی ۲ عبارت از پاساژها، مراکز خرید و مال ها، تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مساجد، مصلی ها، قنادی و شیرینی فروشی ها، آبمیوه و بستنی فروشی ها، مراکز تهیه و طبخ غذا که اگر بیرون بر باشد می‌توانند باز باشند، آرایشگاه‌های مردانه، بازار فروش خوردو، مراکز شماره گذاری اتومبیل، بازار فروش فرش، موکت، فرش ماشینی، اسباب بازی فروشی ها، فروش لوازم خانگی، عمده فروشی‌ها و خرده فروشی ها، خدمات چاپ و دیجیتال، تزئینات داخلی ساختمانی، کادوفروشی ها، پارچه فروشی ها، عکاسی ها، آژانس‌های مشاوره املاک، پرده سراها، فروش مبلمان، کیف و کفش، نوشت افزار، خیاطی و خرازی‌ها و لوازم آرایشی و بهداشتی هستند.

گروه‌ شغلی ۳ شامل دانشگاه ها، مدارس، زبان سراها، آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای، کتابخانه ها، استخرهای سرپوشیده، موزه‌ها و موزه باغ ها، سینما و تئاتر، آرایشگاه ها، مساجد و مصلی‌ها و ممنوعیت برگزاری هرگونه آزمون حضوری است.

گروه‌ شغلی ۴ شامل شغل هایی از جمله برگزاری مراسم‌های اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش ها، فعالیت باشگاه‌های ورزشی، مدارس شبانه روزی، کافه و قهوه خانه‌هاست.

انتهای پیام/