• تاریخ انتشار خبر : پنج شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ | کد خبر : 2846
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    مضرات استفاده از ظروف پلاستیکی
    دیبا: امروزه متاسفانه استفاده از ظروف پلاستیکی در رستوران ها، مراکز طبخ غذا، آبمیوه فروشی ها، بستنی فروشی‌ها، پیتزافروشی‌ها، سلف سرویس ادارات و دانشگاه‌ها و حتی میهمانی‌های خانگی بسیار متداول شده است.

    به گزارش دیبا خبر، بسیاری ترجیح می‌دهند هنگام پخش غذای نذری و در مراسم های مختلف  از این ظروف کم دردسر استفاده کنند و نه تنها این ظروف برای سرو چای یا غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه از آن ها جهت بسته بندی مواد غذایی به خصوص لبنیات مانند ماست و پنیر و همچنین بطری‌های آب معدنی استفاده می شود.

    اگر درون این ظروف آب جوش یا غذای داغ مانند آش یا حلیم ریخته شود، مونومرهای سمی و یا مواد پلاستیکی «لایزر» که به منظور جلوگیری از شکنندگی در این گونه ظروف به کار می‌روند آزاد شده و وارد بدن می‌شوند که می‌توانند با تحریک و تاثیر بر آنزیم‌ها و سلول‌های بدن منجر به بروز سرطان‌های مختلف و عوارض ناگوار در مصرف‌کننده شوند.

     

    اکنون بعد از چندین سال محققان معتقدند، ظروف یکبار مصرف، برای مواد غذایی گرم و داغ از نظر بهداشتی به هیچ عنوان مناسب نیست چرا که ظروف فوم، همیشه مقداری استایرن آزاد در ترکیبات پلیمری خود دارند که فوق‌العاده سمی و سرطان‌زاست و در مواجهه با دمای بالاتر از ۶۵ درجه سانتی‌گراد آزاد شدن این مونومر تأثیرات سرطان‌زایی را در بر دارد.

    استفاده از ظروف یک‌بار مصرف پلاستیکی هم سلامتی انسان را به خطر می اندازند و هم به محیط زیست آسیب می رسانند، ولی با توجه به اینکه ظروف آلمینیومی قابلیت بازیافت صد در صدی دارند و مواد اولیه تهیه این محصولات در خود ایران به وفور وجود دارد، بهتر است ذائقه مردم را به سمت این محصولات سوق داد.

    در ظروف آلمینیومی هیچ گونه کنش شیمیایی بین ماده غذایی و ظرف وجود ندارد، به همین دلیل می‌توان از آن‌ها برای انواع غذاها و مایعات گرم استفاده کرد. به عبارتی این ظروف عاری از هرگونه اثرات مضر و عکس‌العمل‌های شیمیایی در تماس با مایعات، غذاهای داغ و سرد هستند. همانطور که می دانید، نقطه ذوب آلمینیوم، شش هزار درجه سانتی گراد است و این ظروف تا ۶۰۰ درجه در برابر حرارت مقاوم هستند و به همین خاطی می توان هم در این ظروف غذا گرم کرد، هم داخل فر گذاشت و هم مواد غذایی داغ و سرد را در آن قرار داد.

    انتهای پیام/

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز اطلاعات تبریز