



به گزارش دیبا خبر ، آقای امیرحسین جلالی ندوشن، دبیر علمی سی و ششمین همایش سالانه انجمن روانپزشکان ایران، با بیان اینکه عنوان همایش امسال روانپزشکی در روزهای بیم و امید است، افزود: این همایش از ۲۳ تا ۲۶ مهر ۹۸ با حضور بیش از هزار نفر از متخصصان رشته روانپزشکی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه نگاه جامع نگر به روانپزشکی و تعامل با انجمنها و نهادهای اجتماعی از جمله محورهای این همایش است، ادامه داد: افزایش آگاهی جامعه باعث تغییر نگرش افراد میشود.
آقای جلالی با اشاره به آثار منفی درمان افسردگی بر روی درمانگران این بیماری گفت:کسانی که با بیماران روانی ارتباط داشته و کار درمان را انجام میدهند دچار فرسودگی و افسردگی روبرو میشوند.
دبیر علمی همایش سالانه روانپزشکان با اشاره به برنامههای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: دو موج پیمایش در این خصوص اجرا شده و موج سوم در حال طراحی و اجرا است. عوامل اجتماعی در کنار عوامل زیستی سهم تعیین کنندهای در وضعیت سلامت روان دارند.
آقای جلالی با بیان اینکه فقر، تبعیض و نابرابری در سلامت روان افراد مؤثر است، افزود: این عوامل باعث بروز ژنهای آسیب پذیر میشود.
دبیر علمی همایش سالانه روانپزشکان ایران، گفت: انسجام اجتماعی، همدلی و تعلق به خانواده و جامعه باعث کاهش سطح تنش و بروز خودکشی میشود، ضمن اینکه انسجام ملی باعث پیشگیری از اختلالات در سلامت روان خواهد شد.
همچنین آقای غلامرضا حاجتی دبیر اجرایی سی و ششمین همایش سالانه روانپزشکان ایران، با انتقاد از نداشتن پوشش بیمهای خدمات روانپزشکی، گفت: بیمه مرکزی قانونی دارد که اختلالات روانی را پوشش نمیدهد، لازم است این قانون تغییر کند و نیاز است پوشش بیمهای بیماران روانپزشکی بازنگری شود.
وی با اشاره به بیماری دمانس، افزود: هزینه مراقبت از این بیماران سالانه ۱۰۰ میلیون تومان است.
آقای حاجتی با اشاره به فرسایش معالجه کنندگان بیماران روانی، گفت: کسانی که با بیماران روانی کار میکنند خودشان با افسردگی روبرو میشوند.
دبیر اجرایی همایش سالانه روانپزشکان ایران، مهمترین موضوع در بیماریهای روان را پدیده «شرم» عنوان کرد و افزود: اگر فرد دچار بیماری روان برای درمان مراجعه نکند خطر پذیری (ریسک) خودکشی در آن افزایش پیدا میکند.
این همایش از ۲۳ مهر به مدت ۴ روز در سالن اجتماعات بیمارستان میلاد با حضور استادان و صاحبنطران برجسته برگزار میشود.
انتهای پیام/