• تاریخ انتشار خبر : یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر : 20196
  • داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    با اصطلاحات عجیب کافه ای آشنا شوید
    دیبا: حتما برای شما هم پیش آمده است که وقتی به کافی شاپ می روید منوی خوردنی ها را که برای شما می آورند با دیدن اسم های عجیب و غریب خوردنی ها در انتخاب آن ها دچار مشکل شوید.

    با اصطلاحات عجیب کافه ای آشنا شوید

    به گزارش دیبا خبر ، حتما برای شما هم پیش آمده است که وقتی به کافی شاپ می روید منوی خوردنی ها را که برای شما می آورند با دیدن اسم های عجیب و غریب خوردنی ها در انتخاب آن ها دچار مشکل شوید، ما در این مقاله سعی کرده ایم با چند اصطلاح کافه ای شما را آشنا کنیم.

     

    اسپرسو:

    نوعی روش درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش می باشد.

    کاپوچینو:

    ترکیب ۲/۳ فنجان اسپرسو، ۱/۳ شیر جوشیده و ۱/۲ کف شیر می باشد.

    موکا:

    ترکیب ۱/۳ خامه زده شده، ۱/۴ شیر جوشیده، ۱/۴ پودر شکلات و ۲/۳ اسپرسو می باشد.

     

     

    لاته:

    ترکیب ۲/۳ اسپرسو، ۱/۳ کف شیر و ۱/۲ شیر جوشیده می باشد.

    امریکانو:

    ترکیب ۱/۴ اسپرسو و ۳/۴ آب می باشد.

    کاربونا:

    پاستا رشته ای نواری به اضافه گوشت یا مرغ

    آلفردو:

    پاستا لوله ای به اضافه سس آلفردو

     

    پنینی:

    ساندویچ گریل شده از مرغ، گوشت یا کالباس

    کرپ:

    معمولا موز و شکلات داخل نان نازک سرخ شده است

    شیک:

    بستی و شیر و خامه زده شده در طعم های مختلف

    پانچ:

    آبمیوه گازدار و قطعه های میوه

     

    آفوگاتو:

    قهوه داغ روی بستنی

    کوکتل:

    آبمیوه و آب گازدار و سودا

    اسموتی:

    نوشیدنی غلیظ از میوه ها

     

    ترجمه  itrans.ir

     

    انتهای پیام /

    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    دیبا خبر پر از خبر تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب