خبر را در صفحه اصلی ببینید
خبر را چاپ کنید
۹۷/۱۱/۱۳ ۱۵:۴۷
شناسه خبر : 17605

پوشش۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۴.۵۱ درصد خانوار روستایی

دیبا: مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی تاکید کرد: یکی از مهم ترین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران در ۴۰ سال اخیر، برخوردار سازی تمامی اقشار جامعه و مناطق دور افتاده کشور از سوخت های طبیعی از جمله گاز است. ...

به گزارش دیبا خبر، رضا رهنمای توحیدی، ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه گفت: قبل از انقلاب اسلامی تنها هشت شهر و یک روستا در کشور صاحب گاز طبیعی بودند، در حالی که اکنون یک هزار و ۱۴۰ شهر و ۲۷ هزار روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
رهنمای توحیدی با اشاره به پروژه های اجرایی این شرکت در سال جاری، اظهار کرد: ۵۳۰ طرح در آذربایجان شرقی همزمان با دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید که از این تعداد، ۳۵۰ طرح بصورت افتتاحی و ۱۷۸ طرح به صورت کلنگ زنی خواهد بود، لازم به ذکر است که طرح های افتتاحی مذکور با اعتباری به میزان ۹۳.۵ میلیارد تومان و طرح های کلنگ زنی با اعتباری به میزان ۲۹ میلیارد تومان خواهد بود.
وی با بیان اینکه شرکت گاز آذربایجان شرقی از سال ۶۸ گازرسانی به شهرها و رستاهای استان را آغاز کرده و اکنون رتبه سه کشوری را در امر گاز رسانی دارا است، افزود: در حال حاضر ۶۳ شهر و ۱۹۰۰ روستای آذربایجان شرقی گازرسانی شده است که ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۴.۵۱ درصد خانوار روستایی را پوشش می دهد.
مدیرعامل شرکت گاز استان اذعان کرد، با گازرسانی به ۲۴۲ روستای استان که اکنون در حال اجرا است و هم چنین گاز رسانی ۱۶۰ روستا در مرحله انتخاب پیمانکار است و با تکمیل پروژه های مذکور گازرسانی استان به میزان ۹۸.۷ درصد خواهد رسید.
وی تعداد مشترکین استان را یک میلیون و ۵۶۰ هزار اعلام کرد و گفت: مصرف سالانه استان ۹.۵ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته نیم میلیارد افزایش داشته که این افزایش به دلیل افزایش مشترکین و افزایش مصرف نامحدود نیروگاه است.
وی در ادامه به کاهش حوادث ناشی از گاز در استان اشاره کرد و گفت: حوادث ناشی از گاز و گازگرفتگی نسبت به سال‌های قبل با کاهش قابل توجهی مواجه بوده، بطوریکه آمار ۳۰ نفر سال گذشته در ۹ ماه سال جاری به ۲۲ نفر کاهش یافته است.